School verbolgen over fotoshoot Diesel


Het Italiaanse kledingmerk Diesel schoot met toestemming haar laatste campagnefoto’s in de bibliotheek van de Brooklyn Law School. De school is op zijn zachtst gezegd niet te spreken over het resultaat en beweert misleid te zijn door Diesel.

Een woordvoerder van de school legt uit dat televisie- en filmmakers de school vaker toestemming vragen om hun mooie faciliteiten als achtergrond te gebruiken.

“We proberen hen van dienst te zijn wanneer dat mogelijk is. Toen wij Diesel toestemming gaven voor de fotoshoot, begrepen we dat spijkergoed – en niet wat daaronder wordt gedragen – het onderwerp van de shoot zou zijn. We willen niet de indruk wekken dat de kleding van de campagne door ons is goedgekeurd.”

Lees het hele artikel op Nu.nl en bekijk de campagnefoto’s hier.

Diesel